Een mooi en gezond gebit voor iedereen, dat is ons doel!

Onze praktijken

Modern, innovatief en een vertrouwde huiselijke sfeer. Onze beide praktijklocaties zijn ingericht om uw tandartsbezoek zo prettig mogelijk te maken. In een rustige omgeving en vriendelijke sfeer geven wij persoonlijke mondzorg van het hoogste niveau. Uw privacy wordt ten allen tijde gewaarborgd.

Achter de schermen hebben wij onze processen goed georganiseerd. Van mondhygiënist tot implantoloog; onze medewerkers zijn goed op elkaar ingespeeld. Onze behandelkamers voor tandheelkundige behandelingen zijn voorzien van moderne apparatuur .Ontwikkelingen binnen de tandheelkunde volgen wij op de voet om zo van meerwaarde te zijn voor u als klant. Onze teamspirit en actuele kennis binnen de tandheelkunde waarborgt een ontspannen en vertrouwde sfeer binnen onze praktijk én zorgvuldige behandeling van uw gebit.

Betrokken bij het gezin, zorgen wij dat (ook) de allerkleinsten zich prettig voelen in onze tandartspraktijk. Door in kindertaal iedere stap tijdens een behandeling te benoemen, voelen kinderen zich snel vertrouwd. We zijn daarin eerlijk en doen wat we zeggen, ook al is een bepaalde tandheelkundige behandeling minder prettig. Communiceren over de handelingen die we uitvoeren zien ook oudere bezoekers als een meerwaarde.

Heeft u angst voor de tandarts of de pijn die bij een behandeling komen gaat, deel het met ons. Wij geven u alle aandacht en nemen de tijd die nodig is om u op uw gemak te laten voelen. Uit ervaring kunnen we zeggen dat mensen die met angst bij ons binnenkomen, na een aantal behandeling trots en fier de deur uit lopen.

Samen voor een gezond gebit!

Een goede en gezonde mondhygiëne staat centraal bij elke tandheelkundige behandeling. Wij voorzien u tijdens een behandeling dan ook van de beste tips om uw gebit zo gezond en sterk mogelijk te houden. Al uw wensen leggen we vast in een persoonlijk behandelplan.

Tandarts, mondhygiënist of implantoloog. Iedereen in het behandelteam heeft zijn eigen kwaliteiten binnen zijn of haar eigen vakgebied. Het kan dan ook voorkomen dat uw vaste behandelaar de hulp inschakelt van een collega binnen de praktijk. De diversiteit binnen ons team en de persoonlijke benadering naar onze klanten maakt dat u als patiënt weinig tot geen hinder ervaart bij deze wisseling. U krijgt wat u nodig heeft. Persoonlijk, snel en afgestemd op uw gebit.

Om iedere behandeling goed te laten verlopen zijn onze locaties en behandelkamers voorzien van moderne apparatuur. Vooruitstrevend als we zijn, volgen we nieuwe ontwikkelingen binnen de tandheelkunde op de voet en lopen we in de regio voorop met de aanschaf van innovatieve tandtechnieken.

Roer Mondzorg

Schepersweg 2
6049 CV Herten
Nederland

Tandartspraktijk Postert

Hoofdstraat 180
6061 CH Posterholt
Nederland

Inschrijven

We kijken er naar uit om u te mogen helpen!

Geboortedatum:
Geslacht:

Inschrijven

We kijken er naar uit om u te mogen helpen!
Geboortedatum:
Geslacht: