Een mooi en gezond gebit voor iedereen, dat is ons doel!
Esthetiek

Wat is esthetische tandheelkunde?

Esthetische tandheelkunde is gericht op de uiterlijke verfraaiing van het gebit en kijkt daarmee verder dan de functionele mondgezondheid. Het wordt ook wel cosmetische tandheelkunde genoemd.

De behandeling

Behandelingen kunnen onder andere gericht zijn op het corrigeren van verkleurde tanden, de vorm en positie van tanden. Afhankelijk van het esthetische doel zal gebruik gemaakt worden van verschillende tandheelkundige technieken. Zowel kleine als grote veranderingen kunnen hiermee worden bereikt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van composiet, volledige facings (composiet of porselein), porseleinen kronen, bruggen, implantaten en eventueel zo nodig in combinatie met een (korte) orthodontische behandeling.

Wordt mijn bezoek aan de tandarts vergoed?

Een bezoek aan de tandarts voor een reguliere controle of tandheelkundige zorg bij ons in de praktijk wordt door de meeste zorgverzekeringen gedeeltelijk of geheel vergoed. De hoogte en soort vergoeding hangt af van uw eigen verzekering. Raadpleeg uw polis om te beoordelen welke soort behandelingen worden vergoed. (Reguliere tandheelkundige zorg voorkinderen t/m 17 jaar wordt in de basisverzekering vergoed.)

Maak een afspraak!
Wilt u een afspraak maken? Bel naar onze tandartspraktijk of vraag online uw afspraak aan. Wij nemen op korte termijn contact met u op voor het inplannen van uw tandartsbezoek.

Gezonde tanden, sterke keuze!

Waarom kiezen voor ons? Binnen Roer Mondzorg en Tandartspraktijk Postert komt jarenlange ervaring samen in een eigentijdse tandartsenpraktijk voor jong en oud.

Tijd voor jou

Iedere patiënt krijgt tijd en aandacht. Wij zorgen dat de behandeling in alle rust wordt uitgevoerd.

Van melkgebit tot kroon

Een gezond gebit voor iedere leeftijd. Kindertandheelkunde, tanden bleken of een kroon? Elke levensfase vraagt een kundige behandeling in een vertrouwde sfeer.

In een dag klaar!

(Implantaat)Kronen, bruggen, facings, bleekmallen en knarsplaten en hebben bij ons geen lange wacht- of levertijden. Met een digitaal laboratorium in eigen huis kunnen we u binnen 1 dag helpen.

Actuele kennis en innovaties

Ontwikkelingen binnen de tandheelkunde volgen wij op de voet. Alleen met actuele kennis en de nieuwste apparatuur kunnen we u van meerwaarde zijn.

Inschrijven

We kijken er naar uit om u te mogen helpen!

Geboortedatum:
Geslacht:

Inschrijven

We kijken er naar uit om u te mogen helpen!
Geboortedatum:
Geslacht: